Linser?

Hmm nu har som satt på linser på mina ögon oxå, det var riktigt skumt :S
Har ju haft färgade linser utan styrka någon gång innan och det har inte varit några problem men dom här med styrka som ska ersätta mina glasögon blir jag tokig på... men det är väl som alla säger att det är en vanesak..
Ska iaf testa dom fram tills på måndag sedan ska jag tillbaka på koll.

Sedan på onsdag blir det tattuering :D Blir i nacken :) Jippie :) Sen hoppas jag på att få nästa gjord rätt snart :D Men den är det en annan person som ska göra :)

Nu sitter jag hos Mamma, ska jobba.. Sedan får jag se vad det blir... :)

Ciiiao!


Datorn är urladdad, så skriver från mobile...

Datorn är urladdad, så skriver från mobilen.... Fick mig en riktigt rolig stund igår när jag satt och läste Alisas statusuppdatering på facebook, haha! Rolig diskussion :p Kom nyss ur duschen efter att gå tränat i en timme :) känner mig riktigt duktig faktiskt :p senare ska jag laga mat oxå har dock inte bestämt mig om vad det ska bli för något....? Nu är håret ljusare iaf men en jävligt skum färg blev det :p haha.. jaja det får vara så ett livet väg sedan får vi se :) Ciiiao!


Patetisk*

Ojojoj vilken rolig kväll det var igår :D Hade jätte trevligt!! Det var längesedan jag hade riktigt så kul :D
Idag har man mått som man förtjänar fast det har ändå varit helt okej :P
Ska åka till Mamma om en stund och färga håret, en början till att bli blond igen :) Jippie :)

Just nu är jag dock väldigt arg så har inget mer att säga nu....

Ciiiao!

Tjoo! Står på jobbet, det är en liten unge...

Tjoo! Står på jobbet, det är en liten unge som står och rycker i grinden ner till undervåningen, man blir lite trött i huvudet av de xD haha... Senare idag blir det väl fest hoppas jag ;D hihi är jätte sugen på det :p har ju massa cider hemma som väntas på att drickas upp ;D Ciiiao!


SMS-inlägg

imag0187 (MMS)


Laugh now, cry later*

Ursäkta om rubriken inte är rättstavad (?)

Godmorgon förövrigt eller aah nu är det ju luch så kanske inte ska säga godmorgon längre.. Sov till 10 idag, var rätt trött, somnade inte förrän vid 4 så... Råkade sova en stund på eftermiddagen igår.
Nu ska jag snart börja fixa mig för att dra till Mamma och jobba! Sedan har jag inte en aning om vad som händer.. Måste åka till Torp för att se till att dom stänger av mitt ena abonemang, dom lovade att göra det men har inte gjort de så nu har jag fått hem en räkning på 600kr på ett abonemang som inte ens används :( VÄRDELÖST!

Igår bakade jag cupkakes :D Dom blev goda för att vara första gången ;D Tänkte slänga in en bild sedan :)
Sedan kom Pappa hem med pizza till mig! Lycklig tjej! Jag kan verkligen inte vara nyttig när jag tänker att jag ska det, för går hela tiden och tänker på vad jag inte ska äta o.s.v och då blir jag bara sugen på det och äter det ist.. Suck på mig själv!
Kollade på - Jag saknar dig, och herregud, den filmen fick mig att bryta ihopo totalt! Va inte alls kul, satt där själv i lägenheten och storgrinade! Det var så mycket som väcktes till liv, som man har förträngt för att det är jobbigt och allt bara gick lös.. Usch!

Förövrigt in med er och kolla! Riktigt coola linser har dom ;D
Klicka på bilden för att komma till sidan ;D



Ciiiao!

Will you still love me tomorrow*

Har suttit och kikat lite på lookbook, känner att vårens mode är väldigt retro, det är riktigt snyggt!
Dock är ju jag sån att jag aldrig håller mig till bara en stil utan jag har en varje dag, då jag gillar allt. Men dom två största stilarna i vår känns som det är en väldigt retro stil, där du har nån hatt, kängor, ja lite retro som sagt. Den andra känns lite hådare, nitar, USA-tryck (det är väldigt inne med just USa-tryck), andra starka mönster i vitt, blått, rött och svart, korta shorts..
Davve hade nog rätt jag sitter ju faktiskt och kollar på sånt xD Haha..

Nu tänkte jag strax gå till affären och handla lite så jag kan baka :D Ska göra cupcakes tänkte jag ;) Sedan får vi ser hur det blir, men hoppas verkligen på ett riktigt bra besked idag :D Annars blir jag ledsen :(

Sen kanske jag skulle ta och sätta mig och sy lite, det hade varit skoj. Måste beställa nitar oxå, har målat upp ett par shorts jag ska fixa :)
Sedan tycker jag även att blogg.se borde skaffa en app till andriod oxå, hade det till min iphone men hittar ingen till min HTC :( Hade varit gött att ha en för då hade jag sluppit att jämt ha tillgång till en dator, då jag har lånat ut min iphone..

Här är lite inspiration från lookbook, den lite hårdare stilen :)



Ciiiao!

Never let you go*

Hemkommen efter lite bad på Vattenpalatset :) Det var skönt, dock var det väldigt kallt där idag så vi satt mest i bubbelpolen i relaxen :)

Idag har jag föröverigt inte gjort någonting typ, har sökt lite jobb och sen spelat Mariokart och lagat mat, det blev lite nudelwook idag :) Gott!
Jag vill ha ett jobb! Jag vill ha något att göra! Dör typ på dagarna här hemma!

Imorgon blir det kanske tattuering då, förhoppningsvis iaf! Då hade jag varit riktigt lycklig men gisses vad ont det kommer göra ^^

Men nu ska jag soooooova :D

Ciiiao!

Onödigt men kul*

För er som ska på partykryssning har jag dn ultimata sidan, eller aah iaf för mig själv om jag skulle på'n ! Jag älskar ju allt onödigt som väcker uppmärksamhet! Här är en super sida med just sådana grejer ;D

Uv-linser
Lysstavar
Partyspel
Och mycket mer ;D

Jag hade ju lätt haft uv-linserna :D
Men det är lätt värt att gå in och kika!

Klicka på bilden för att komma till sidan :D


Tjäna pengar på din egna blogg!

Vill du tjäna pengar på din egna blogg? Gå gå med på denna sidan -->Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

You are the one of 6 billions*

Ojdå, gått några dagar utan uppdatering. Förlåt mig. Men har inte haft tillgång till dator, för har flytt hemifrån några dagar. Nu är jag hemma igen och har min lilla dator.

Jag har inte alls mycket att skriva om just nu, min hjärna är rätt tom...

På söndag ska jag iaf färga håret, göra massa blonda slingor, vill ha blont hår igen så..

*


The love of my life*

Fick gjort ett ny album på min Facebook idag, med namnet som min rubrik ^^ Hehe, det är bilder på mig och Kardan :D
Har varit upp hos honom på morgonen idag, blev ingen ridtur då jag vaknade lite försent.. Men imorgon så :D

Nu sitter jag nere hos Mamma i butiken och skulle jobba egentligen men det blev ju såklart inget, så det var tur att jag var tvungen att åka till hästen annars hade jag varit arg!
Nu ska jag väl strax åka hemmåt igen, duscha och lite så innan jag ska till Napoli och jobba.. Jobbar till kl 23, sedan får vi se vad som händer, Jocke pratade på att han ville att jag skulle med upp till Thea och Daniel, Thea fyller år. Är inte jätte sugen på det men får väl ställa upp för honom :)

Igår blev det oxfilé och hemma gjordpotatisgratäng :D Känner mig som en riktig hemmafru^^ Fick även städat en del :D Så som sagt hemmafru xD
Jocke kom och åt med mig, sedan spelade vi lite Wii, sen åkte jag till garaget för att kolla färg till Daniels bilklädsel :) Så nu har vi hittat en färg som passar :P Nu gäller det bara att hitta tyg :P
Sedan åkte jag hem till Jocke var bara där en liten stund, åkte sedan och sov :)

Men nu ska jag dra mig hemåt!

Ciiiao!


'- Grunden till svartsjuka är rädslan av att förlora den man älskar*

Godmorgon världen!
Har sovit ganska gott, tror jag iaf.. Har sovit länge om inte annat..

Nu ska jag snart gå upp och ta fram lite kött som jag tänkte ha till middag sedan, sen får jag se vad som händer idag. Har ingenting bestämt, vet bara att jag inte kan vara uppe jätte länge eftersom jag ska jobba imorgon kl 12 och innan det ska jag ha tagit hand om hästen.
Man kanske skulle baka någonting idag :P Det kanske hade varit kul :) Om inte annat behöver jag städa ^^ Om  nu det kommer bli så att jag gör det xD Men det behövs iaf!

Nä nu får jag ta och gå upp ;D Får skriva mer sen :)

Ciiiao!

You know I love you*

Har precis testat att göra akryl naglar, det var inte det enklaste jag gjort ^^ Men men med lite övening så blir det nog bra ;D

Idag har jag jobbat hela dagen, sedan kom jag hem då hade Pappa lagat med :) Sedan har jag bara legat framför tv:n :P På jobbet var det inte mycket att göra idag, har mest kollat på film ^^ Hehehe..

Igår var jag på vattenåalatset med Jocke, Lisa, Davve, Malin, Grunk och Tomingas :) Det var kul :) Sedan åkte jag och Jocke och handlade mat, åt lite. Sedan var det dags att soooova :D Sov dock inte alls bra, massa mardrömmar oså :( Hoppas jag får sova bättre inatt!

Funderar på om jag faktiskt snart ska gå och lägga mig, är rätt trött. Bara så värdelöst att sova själv!

Ciiiao!

Det finns känslor som aldrig tar slut*

Hejsan hoppsan.
Vaknade idag md världens huvudvärk, och den sitter i än. USCH! Hade tänkt göra massor nödvändigt idag men nu blir inget gjort :(

Igår på eftermiddagen åkte jag en sväng med Mamma till Torp :) Fick med mig hem ett par nya leggings, en stickad tröja, två ljus, en duk och ett halsband :) Blev jätte nöjd, oså fick jag spendera lite tid med min mamma :D
När jag kom hem så höll Pappa på att paka ner julsakerna (ja vi är lite efter :P ), så hjälpte honom med det, sedan var det film tajm :) Systrar i jeans - Andra sommaren. Så bra film, eller aah båda filmerna är toppen!
Sen skulle jag sova, men istället för att fastna vid datorn som jag brukar göra så fastnade jag med att rita ^^ Haha! 

Imorgon blir det ju jobb på MiniMode sedan på lördag ska jag görst till Mamma och jobba, sedan ta hand om hästen, sedan vidare till Napoli och jobba, så det blir fullt upp ;D
Sen på söndag ska jag ta hand om hästen, tänkte ta en långtur med honom då :) Sedan åka till Napoli och jobba igen :)

Ciiiao!


Snö*

Tycker det är väldigt mysigt att det kom lite snö tillslut ändå, men hoppas bara att den inte ligger kvar allt för länge :)

Nu har jag sökt massa olika jobb, så kan man ju hoppas att någon tycker jag passar :)
Och på torsdag blir det även jobb :D På MiniMode :)

Nu tänkte jag laga lite mat, det blir kyckling men vet inte vad mer ^^

Ciiiao!

Uttråkad*

Är så enormt uttråkad, vill ha något att göra. Jag förstår inte hur folk klarar av att vara arbetslösa, jag kryper på väggarna nu redan efter en halv dag! Så helt enkelt är det dags att sätta sig och leta jobb!
Har någon något bra förslag om vad man kan göra på dagarna när man inte jobbar får ni gärn komma med det :)

Jag tänkte ju gå ner lite i vikt, och hade en ask med Redux (viktminskningspiller), så testade det idag. Det var riktigt obehagligt!!!! Hela huden blev röd, varm och sticker. Blev jätte nervös så Googlade på det, hittade ett foruminlägg där en tjej hade varit med om samma sak. Hon hade mejlat dom som säljer dom och dom sa att det tydligen var vanligt att man fick den reaktionen, och att det inte var någon fara. Och ska det vara så så slänger jag tabeltterna :) Inge för mig! Då kan jag gå ner på annat sätt :D
Så jag rekomenderar verkligen inte Redux!

Sitter nu som vanligt framför tv:n och kollar på 7:an vid den här tiden, det är mannen som talar med hundar på tv. Älskar det programmet och längtar så tills jag flyttar hemmifrån och kan skaffa mig en egen hund. Längtar att få ha någon med mig, någon att träna och uppleva saker tillsammans med, göra framsteg med o.s.v :)

Ciiiao!

'- we found our love in a hopeless place*

Slappis dag än så länge!
Mamma kommer snart in och äter lunch med mig :D Kanske en kik i affärer oxå (a)

Sedan blir det iaf jobb :) 17-23 :)
Sedan ska jag sooooooova ;D

Förhoppningsvis blir det en ny tattuering snart oxå :D:D:D:D Wiiie :D

Men nu får jag gå och möta mamma :)


I try to forget*

Igår blev det inte mycket gjort, körde Pappa till Trollhättan, åt på Chapplin, sedan sov!

Idag har jag först varit på Överby, sedan åkte jag hem och pluggade, sen åkte jag ner och åt middag med Henrik och köpte en dator. Nu blir det film!

Ciiiao!

Varför vill du riva ner mitt stängsel? Baby, jag vet ju ändå vad som händer.

Igår var jag på Kapten Röd, som ni kanske märkt på mitt lill fylle inlägg tidigare ;D
Det var toppen! Helt underbart! Och för er som inte fattat så avgudar jag honom!
Jag gick med Richard, Heder, Amir, Rybbe, Linus, sen kommer jag inte ihåg vad den siste hette ^^
Blev dock lite mycket alkohol på slutet :P Haha, men jag kom hem i helt skick :) Haha, har sovit på soffan oxå xD Gör typ alltid det när jag är själv hemma :P Inte så bakfull idag, skönt de! Men slutade rätt tidigt :)

Idag blir det väl slappt antar jag, inget jobb förrän på måndag :)
Sedan jobb lördag, söndag nästa helg!

Funderar på att åka iväg ett tag, bara för att slippa tänka, dock kommer väl inte tankarna låta mig va ändå :(





Ciiiao!

KAPTEN RÖD

KAPTEN RÖD!!!!!!
Bara så alla vet jag har varit och kollat på honom ikväll och jag är så jävla lycklig !!!!!!!!!!!!!!!!!!




Ciiiao!

Dörren står på glänt, men vågar man ta steget in igen?

Sitter hemma, om en kvart ska jag dra mig till jobbet, på Napoli.
Igår jobbade jag oxå, 16-23 var rätt mycket folk men det gick rätt bra ändå :)
Innan jag åkte till jobbet igår, var jag först ute hos Philip en sväng i skopgan, där han jobbar och åkte med honom i hans maskin och fällde träd. Så nu vet jag lite mer om träd ^^ Haha. Sen åkte jag till Göksäter en sväng, hadlade lite ljus och lite annat smått. Sen var det jobb!

Idag har jag ätit fukost/lunch med Robin och Jocke på MonaLisas, sedan körde dom hem mig, och nu har jag fastnat vid en film så vill inte börja kl 14 för vill se klart den :P Men men :P

Ikväll är det Kapten Röd på Mårtens men de svinen har ju 20års gräns så jag kommer inte in :'( HELT JÄVLA VÄRDELÖST !
 Men nu måste jag kila!

Ciiiao!


Semester?

Frågan är om man ska ta sig en liten semester eller inte?

Ja det tåls att fundera på :)


Ciiiao!


Kanske behöver två människor falla isär, för att inse att dom hör ihop?

Sitter hos Mamma nu i hennes stora yllekofta, efter en lång dag.

Nu har mina nagelgrejer jag beställde kommit :D Dom kom idag :D Så nu ska det göras akrylnaglar ;D Någon som vill vara frivillig modell ? ;D

Imorgon blir det jobb igen, trodde jag skulle vara ledig men inte det nej :P Men men jag tackar och tar emot :)
Och på fredag blir det oxå jobb men lite tidigare än vanligt, sen på kvällen hoppas jag verkligen att kunna komma in på Mårtens, för att få se Kapten Röd !!!!!!!!!!!!!! Vill verkligen se honom!! Annars måste jag vänta tills han kommer till Göteborg :(

Nästa vecka kanske det blir semester iaf, isf fyy fan va skönt att få komma bort. Men det är inte säkert än eftersom jag tackade nej först. Så kanske någon annan fick platsen.....

Men nu ska jag gå till bokhandeln och se om dom har något nytt skissblock till mig mitt gamla är snart slut...

Ciiiao!


overthinking*


Godnatt*

Det var inte mycket att göra på jobbet idag, men det är rätt skönt ibland oxå!
Nu har jag ätit lite pizza som råkade följa med mig hem efter jobbet. Suck på mig själv..
Imorgon är jag ledig, ska försöka fixa massa saker då, typ städa, tvätta och göra lite ärenden på stan. Sedan kanske en tur till Jönköpning oxå.

När Bella kommer hem är det dags för ny fotografering oxå, saknat det lite! Och saknar framförallt henne !!!!!!!
Så om någon har ett par nya gula refelxbyxor och gärna jacka som passar mig (går bra lite förstora oxå) som den har lust att låna ut så får denne gärna säga till! Har lite idéer om fotograferingen ^^ Nu när det är kallt ute så man är inne istället ^^ Vill ha tag i något form av plastband oxå, typ sånt som poliserna har, fast kan va annan färg på det, vet någon var man får tag på det ? :)

Nu gör jag ett försök i att stänga av alla tankar och säger godnatt!

Ciiiao!

Helvetes tankar*

Fy faan för alla tankar :'(

Kan man inte bara ha en av och på knapp för känslor?!

Lite inspiritation från lookbook*


Believe*

Ny duschad och ner krupen i min "Onepiece". Väntar på att klockan ska bli halv 5 så jag kan gå och jobba en sväng. Har ingen som helst lust med det men vad gör man inte, brukar oftast bli bättre när man väl är där och jobbar.

Igår blev det en slapp dag, inget jobb, vid typ två ringde Jocke och frågade om jag skulle åka med honom till Jönköpning, så det blev en sväng dit. När vi kom tillbaka och hade ätit så var det dags att sova så mycket mer än så blev det inte igår.

Känner att jag är ganska depp idag oxå, det är inte okej!
Tänker alldeles för mycket på allt, som jag inte får göra för då blir jag deppig.
Men nu hoppas jag bara att jag gör rätt val, står inför ett svårt just nu.


Ciiiao!

Nytt år, nya möjligheter*

Nu är det ett nytt år, och bröt mitt ena "nyårslöftet" redan idag ;D Det blev pizza till fukost och middag, alltså jag åt första gången vid 4 ^^ Därav frukost och middag på samma gång ;D MEn det var inte så farligt, åt inte ens en halv :)

Igår hade jag super kul :D Jag var med Pappa och dom och åt först sedan körde han mig till Munkedal, var där vid halv 7 och Lisa mötte mig i dörren :) Sedan gick vi in och började dricka :) Hade super kul under hela kvällen, fick vara med Pontus uppe på scene, och mixa lite musik :) Det var kul, sedan vid tolv slaget för att skåla och lite så, och vad händer inte då !? Jo Lisa och Peter förlovar sig! SÅ JÄVLA GULLIGT!!!!
Åååh, så det blev lite snyftande och gratulationer till dom <3 Önskar dom all lycka!

Sedan när vi vaknade idag så åkte vi ner till Folketshus och städade. Sedan åkte vi och lämnade ljud och ljus och sedan käkade vi pizza.

Men nu ska jag sova! Natti!

Ciiiao!

RSS 2.0