Hopp,hopp

Idag har jag först sovit bort halva dagen, gick väll upp sisådär kl 3 tror ja. Sedan lite fix och jag o mamma åkte till torp :)
Jag fick ett par nya skor, leggings och en skjorta :P Jag är heeeel nöjd :)
Imorgon ska jag försöka ta mig en sväng till skolan, sedan förhoppningsvis rida en sväng :)
 Jag är så trött på att vissa peroner ska dryga så. Tycker det är jävligt dålig stil, för du fattar inte hur jobbigt det var för mig att berätta detta och framför allt hur jobbigt det är att gå igenom.
Att gå på tabletter för att orka med dagen är ingen höjdare.
Men du är trög, ful och dum i huvudet det visste jag iaf innan. Men tycker det är riktigt dålig stil. Du kan ju hålla käften istället.
Helt enkelt jävla idiot!

En helg utav bravader

Jisses vilken helg det har varit :P
I fredags var det lugnt låg hemma o myste för mig själv, men i lördags blev det party för hela slanten.
Jag och Bella fick i oss lite väl mycket. Kvällen började hos Fiona och Diana, fix och vi började dricka, jag hade med mig en shotflaska vilket slutade med att jag dro i mig halv själv, Sara blir jätte full. Vi drar vidare ner till Napoli, och vem kommer in där jo Adde :O Hahaha, Vi dricker lite cider, jag och Bella. Sedan drar vi vidare mot Trädgårn, träffar massa trevligt folk, vurpar på dansgolvet. Ja, nu börjar man höra att jag var ganska rund under foten. Jag o Bella drar vid 12 xD Liv kommer o hämtar oss o vi åker upp till Äsperöd på ngn tråkig fest :P Bella åkte hem ganska fort. Sedan drar ja, Liv, Jocke och Robin ut och åker bil. Hmm kommer inte ihåg så mycket av va vi gjorde men :P HAHA. Jag ska börja ta det lugnt med drickandet nu :P Har blivit för full dom senaste gångerna xD
Snart kommer Andrea :D Jag längtar :D

Jaha

Denna veckan har jag fått tre så sjukt klockrena kommentarer!
1. Har hon gjort slut med den där jävla idioten (Robin) än?  (detta var ju inte en fråga direkt ställd till mig men sjukt kul när Bella berättade!)
2. Ja om du tycker du är blek så kan du alltid jämföra dig med henne! Haha, hon ser ut som ett spöke på 12år!
3. Jag måste bara fråga du går inte på några andra droger? Eller är det medicinen som gör att du får så stora pupiller?

Hahaha, roligt ^^

Idag har jag varit hos läkaren igen, eftersom jag har så svårt att sova fick jag medicin till det med nu. Så vi får hoppas att det blir bättre för det börjar tära på kroppen att sova så lite nu.
Senare idag ska jag upp till stallet o rida en sväng med Bella<3 Sen ska jag nog vara hemma, och förhoppningsvis så kommer Jocke ikväll och har fredags mys med mig :D
Imorgon ska jag kanske träffa Adde för andra gången, haha spännande :) Sen kanske det blir trädgårn med säsongsavslutning :)

RSS 2.0