Trött!

Har städat alla golv i lägenheten idag.. Det var lite jobbigt för har jätte ont i handen efter att ha gjort illa den.. Men var duktig änd och gjorde de :)
Nu har jag tagit en dusch så jag känner mig lite frächare...
Det händer inte så mycket här uppe så finns inte så mycket att berätta :P Men vi mår bra och vi trivs :) Och framför allt jag är glad av att vara här!!

Lovley morning!

Goddag världen!
Igår gick vi och la oss tidigt, båda var rätt trött så vi halv 12 så stensov båda.. Vaknade runt halv nio pigga, så det blev lite morgon mys sedan ut med hundarna, sedan komm två vänner hit och har varit är sedan dess, mucho nice!
Blir en sväng in till Övertorneå sedan och handla lite.. Efter de får vi se vad dagen har och bjuda på :)
Zeros trivs som fisken i vattnet. Han älskar snön och älskar sällskapet från Baikal :) Så detta kommer nog bli riktigt bra..

Puss :*

Solig dag!

Idag gick vi upp tidigt och gick en promenad till skolan jag och Zeros. Kennie lånade bilen dit föe han var försenad och klart att min mobil låg i bilen så fick vackert ta en promenad dit och hämta den!
Det var rätt mysigt, soligt och skönt.
Så gick vi hem igen och la oss och vilade en stund och kollade på Game of thrones.
Nu har Kennie kommit hem igen och vi har varit ute med hundarna någon timma och byggt hundgård :) Dock får min hund vänta tills sommaren innan han får vara där, lite för kallt för honom ännu..
Här är lite bilder från idag :)










Nyinflyttad !

Nu har jag varit här i två dagar och börjar komma mig i ordning!
Detta känns riktigt bra!
Jag är super nöjd med mitt val!
Igår gick hela dagen till att packa upp och göra sig hemmastadd, sen spelade vi lite Wii och åt varma mackor :)
Idag har jag nästan inte gjort någonting, mår lite sådär faktiskt, känner att det har börjat krypa sig på en förkylning.. Men har fått fixat med papper och lite sånt iaf, så nu verkar allt sådant vara löst!
Imorgon tänkte jag ta mig en riktig långpromenad med hundarna och undersöka stället lite :) Ta lite bilder oså och visa hur fint det är här uppe :)
Nu får jag gå ut med hundarna! Ciao babes :*

test

BannerFans.com

RSS 2.0