AGUUUUST!

Nu är det inte långt kvar tills jag åker till Österrike, inte alls taggad faktiskt. Skulle nog hellre vara hemma tror jag!
Sitter här med min förbannade läxor som jag inte fattar ett skit av. Skulle hellre haft Jocke<3 här och myyyst med honom.
Mår lika dåligt idag som jag gjorde igår denna jävla fitt medicinen får mig att må skit! Trodde den var till för att jag skulle må bra! Åååh blir så trött. Spydde efter frukost, spydde efter lunch. Det är skit jobbigt.
Ja det ända dom händer idag är att vara hemma o jobba med läxor och projektarbetet.
Ciiiao!

<3

Sitter hos Älsklingen, vi har nyss gått upp.
Det råkade visst bli fest är igår ^^ Jag drack dock nästan ingenting. Duktig flicka :) Festen slutade vid två vid somnade väl strax efter tre någongång.
Nu funderar jag på att kolla på film för ska snart tvinga ut den bakfulle lille saken så han kan greja med lastbilen :)
Ciiiao!

:D

Nu fick jag åka till Jocke<3 ändå :) Så nu e jag häääär :D

<3

Jippie!

Dessa skönheter är beställda nu :D


Utgång kanske?

Nu såhär på morgonkvisten har jag varit snälloch hjälpt Pappa. Har gjort snittar till han fest som han ska ha sedan. 4 olika sorter har jag hunnit med.
Sedan hade jag planerat att vara med Jocke<3 idag egentligen, men det ville inte han så, nu sa Bella att jag kunde hänga med dom till Gbg ist! Utgång alltså, har egentligen inte råd men idag tar jag mig faan det.
Ciiiao!

Go'kväll i stugan

Nu är jag på bättre humör än i morse, tankarna har rätt ut sig och humöret är faktiskt på topp!
Har kopplat in mitt Wii, och spelat :D Sen skulle jag vara snäll o överraska pappa tills han kom hem så jag skulle ta ner de som skulle till förrådet och slänga det som skulle slängas, det var bara det att jag låste in mina nycklar i förrådet :( Inte smart, fick sitta i trppuppgången tills pappa kom hem, hade ingen mobil eller nått på mig. Haha rätt klantigt!
Snart ska jag baka muffins :)
Sen imorgon blir det skolan, wohooo är snart klar med Bellas kjol!!!!! Sen hämtar jag tårtan, som är beställd sen fixar jag och donar här hemma fram tills gästerna kommer. Det kommer bli sjukt jobbigt imorgon för lilla mig, dock kan jag inte berätta varför, men det har med terapin hos Henrik och göra. Vi har börjat jobba med lite olika saker och imorgon är det ett stort steg jag kommer göra för mig, men det var som jag sa till Jocke<3 för jag ville att han skulle vara där för då känns det lite lättare, det är nog något som ingen kommer lägga märket till eftersom det är något som är normalt för andra människor.
Jaja, nu får jag väll sätta igång med mitt muffins bak, annars blir det väl aldrig klart.
Ciiiao!

:'O

Usch, min drömmar skrämmer mig. Vaknade nyss, har försovit mig till skolan o allt. Hoppas denna dagen slutar bättre än vad den började.
Usch, jag fattade inte att jag drömt när jag vaknade. Låg bara och grät. Usch, vill inte förlora honom vilket jag gjorde i drömmen. Försöker slå ur tankarna ur huvudet nu!
Skall snart ta mig till skolan.
Ciiiao!

Shooopshoooop

Jahaja, idag har jag varit hos läkaren. Fick en ny medicin trots att jag sa att jag inte ville ha de. Suck! Har klarat mig ganska bra hittils utan mediciner, tycker iaf jag(!) men men inte mycket och göra åt jag får väl testa. Hon tyckte inte jag såg ut att må bra, men jag sa att jag bara va trött, men det trodde hon inte på.
Sen så kom Mamma och hämta mig och skulle köra mig till skolan, först åkte vi och fikade så jag fick lite frukost, sen gick vi till Living Room så jag kunde kolla om hon tog emot praktikanter. Hon var inte helt säker men hon skulle höra av sig :) Hoppas,hoppas,hoppas jag får där :) Det hade varit suverääänt!
Sen skulle jag hjälpa Mamma bära några lådor in i förrådet, och när vi kommer dit visar det sig att golvet har varit alldeles vatten fyllt! Lika med eftersom mina lådor (med foton,skolkataloger,massa annan bröte som man ville ha när man blev äldre) stod på golvet, var nästan allt förstört. Så det blev lite cry moment där :'( Jaja jag fick gapat lite på Uddevallahem iallafall! De är av dom vi hyr förrådet! Så vi blev kvar där i typ två tre timmar för att rädda de som gick att rädda! Mina gosedjur hänger på tork (A)
Sedan eftersom klockan var så mycket så tyckte vi inte det var någon idé att jag gick till skolan så vi åkte en sväng till Torp, fick köpt present till Pappa! Efter det åkte vi till någon kontorsaffär på Kuröd och shoppade lite saker. Sen bar det av till Mammas butik, vi åt laxbakelser (Y) Gott!
Pappa kom och hämtade mig senare, vi åkte till Torp och handlade lite efter det har jag bara varit hemma, kollat på lite filmer som jag gjort en gång i tiden :)
Nu är det snart sov tajm, eftersom Jocke<3 sov här inatt så har jag varit vaken sen typ halv 6 eller något när han gick upp. Men älskar honom ändå :D Är bara lycklig när han kommer hit :)
Ciiiao!


Skor <3

Blev ett par nya skor till idag! Jippi!



Sen är det dom från igår



Sen har vi skor jag funderar på att beställa :)


Trötter

Trött är jag idag, gick och la mig vid halv tio igår men vaknade igen vid halv tolv och somnade inte igen förräns vid fyra.
Har varit i skolan en sväng nu på morgonen eftersom vi har svenska, och nu har vi projektarbete, men valde att göra det hemma idag eftersom jag vet vad jag skall göra, så gör jag det hemma där jag får lugn och ro.
I  eftermiddag skall jag till torp med min pappa, ska få en ny plattång! Den andra gick sönder. Sedan kan man ju hoppas att man får lite mer, hihi!
Ne nu ska jag kolla lite på tv, kanske ta en liten blund och sedan sätta igång med mitt projektarbete :)
Ciiiao!

Nytt!

Vart ute på Torp en sväng idag för mig själv, fyndade lite nytt till gaderoben!
Även dom skorna jag har kollat på sen i sommras fyndade jag!
Lite dålig bild nu men tänkte ta bättre när dom sitter på.
Det blev en tunika/klänning i lite lack aktigt tyg sedan en enkel vit bas body, ett blått linne allt detta från BikBok.
Sedan en Bh med tillhörande string och ett par till string ifrån Lindex och skorna är ifrån Bianco.
Ciiiao!

Godmorgon

Ligger kvar i sängen ännu, Jocke<3 har nyss åkt.
Jag har en piss dag idag känner jag, för mycket tankar och är alldeles för känslig. Blir ledsen av minsta lilla. Usch,usch! Vill bara gråta, gråta tills tårarna tar slut. Jag vet inte ens vad det är som är fel!
Orkar inte med mig själv och förstår inte hur folk orkar med mig.
Framför allt förstår jag inte hur Jocke<3 orkar med, för jag e så svartsjuk :( Men den ända jag verkligen oroar mig för är H, det känns konstigt med henne. Visst skulle aldrig förbjuda honom att träffa henne vilket jag inte ens skulle kunna göra, men det ända jag vill är att han inte är med henne helt själv. Fast jag ska väl inte säga något jag träffade ju Adde en stund härom dan, dock var ju pappa med men ändå. Men om han nu tycker om mig så mycket varför inte bara låta mig träffa henne, för om det inte är något, kan det ju bevisas, men jag vet inte. Är så jävla rädd att förlora honom bara.
Ne nu får jag sluta tänka så han säger att det inte är något, då får jag faktiskt lita på honom.
Idag ska jag försöka arbeta lite med projekt arbetet lite oså.
Imorgon blir det skolan igen, sen blir det läkaren på onsdag och till Henrik på torsdag.
Ciiiao!

<3

Shiiit

Äntligen uppe och fixad, får väl snart ta och åka hemmåt. Sen tror jag det får bli Överby för att kolla om dom har den skidhjälmen ja vill ha i rätt storlek, för det hade dom ju inte ute på Torp.
Igår var det skolan sedan, hände inte mycket var med Jocke<3 bara.
Ikväll får jag se vad som händer. Liv ville att jag skulle följa med dom ut men jag har ingen större lust med det, inte en aning om varför men men. Jag har lust att gå ut med det gammla gänget från i sommras :( Men hör ju inget av dom längre och får aldrig något svar när man skickar. Tråkigt :(
Känns som jag har tröttnat på allting runt om mig, vill att det skall hända något nytt. Jag antar att det är för att det är vinter, det händer ju inte så mycket då.
Haha, jag satt precis och började tänka på sommaren och hur den kommer att bli. Antar att jag komer jobba lika mycket i sommar oxå :( Fast i sommar hade det varit skönt att ha ett jobb och inte fyra. Frågan är var man ska ansöka i år?! Hmmm, ja de blir nog en hel del ställen.
Men vill att denna sommaren ska bli lika awesome som förra! Dock saknas det någon än så länge iaf, min lilla Bella, hon stog ju för de mesta tokigheterna förra året. Sen har vi ju Marie, Johan, Viktor och Alexander som jag spenderade resten av sommaren med iprincip. Sen ä det något positivt med denna sommaren, det finns ingen som drar till mig så fort jag inte gör som han vill!!!!!!!!!! Och ingen att bråka med så extremt.
Jag ser fram emot en lyckad sommar iaf, vilket jag faktiskt tror att det kommer bli, kanske blir en sväng till Sicilien igen, trots att det är knas att åka dit igen. Men vi sa ju - vänner föralltid!
Men nu ska jag inte tänka på sådant! Jag har börjat träna igen lite smått, börjat dansa igen, får se hur detta blir. Blir inga tävlingar iaf, hahahahaha orkar inte åka till Gbg för sånt längre och sen vet jag inte ens om dom tar in mig i gänget igen eller om det ens finns kvar. Har inte pratat med någon av dem på typ hundra år. Vi får se om mitt knä håller denna gången till och börja med!
Men nu ska jag väl dra mig hemmåt. Finns ju ingen här som håller mig kvar eftersom han jobbar och har inte en aning om när han kommer hem, dock hade jag gärna legat och myst med honom en stund, för att få lite må bra energi. Jaja, det kan nog finnas en del ord som inte har alla bokstäver för hans dator vill inte riktigt som jag vill och orkar inte läsa igenom allt för insåg nu att detta inlägget blev ganska långt.
Ciiiao!

Dumma mage

Idag blir det en dag hemma ifrån skolan faktiskt, har så sjukt ont i magen. Vet inte vad det beror på heller.
Igår var inte heller så jätte roligt, samma skit då med. Låg i fosterställning och bara kved av smärta. Usch!
Jag pratade med Andrea igår, inte kul! Nu helt plötsligt efter så lång tid, dras allt upp igen. Jag orkar inte! Jo visst, vi hade det bra i sommras men funkar inte att bo 30000000000 mil ifrån varandra, och vill inte att han hålla på som han gör där nere heller. Dessutom tycker jag ju om Jocke<3 som betyder så mycket mer!
Elakt och säga men Andrea är ett avslutat kapitel för längesedan.
För övrigt ska jag bara vara hemma idag som sagt, eller nu ljög jag! Jag ska faktiskt träffa Liv en sväng och ta en fika. Mysigt! Och imorgon skall jag nog med Maria och Amanda till torp, behöver ju en ny skidhjälm eftersom jag sålde min gamla igår! Nu vill jag ha en knall rosa :D
Jag saknar Jocke<3 bara så att alla vet! Så jag myser i hans tröja!
Ciiiao!

Mys i Jockes tröja<3



Ajaj

Det blev ändrade planer igår! Adde kom hit en sväng, han skulle vara med mig hade jag tänkte men istället satt han och tjötade bilar med min pappa. Suck! Det är ju inte direkt ovanligt när det gäller min pappa. Jag tröttnade och frågade om vi skulle kolla film istället, men det passade inte nej, så vi gick ut och åkte runt, sedan åkte vi och käkade pizza, gott! Efter det åkte vi 15000000 varv till i Uddevalla tills bilen gick sönder xD Volvo! Så då fick vi åka till garaget så fick jag sitta där och kolla på när han grejade, tråååååk. Fast jag ägde upp honom iaf :D Alija kom och hjälpte till, så fick dom inte ordning på det så dom gav upp. Sedan fick Alija köra hem mig, när jag kom hem lagade jag mat - spagetti och köttfärssås!
Resten av kvällen kollade jag på film med pappa - En prinssesas dagbok! Den är grym!
Idag gick jag upp till skolan som började halv nio som vanligt, Svenska först sedan Projektarbete, jag stannade inte speciellt länge, gick hem och somnade istället :P Nu ska jag försöka göra det på projektarbetet som jag skulle gjort när jag somnade :)
Ciiiao!

Myys!

Hemkommen nu från Jocke<3, har varit där hela helgen. Mys på det!
I fredags var jag först med Amanda och fikade en sväng sedan gick vi hem till mig och lagade mat, åt lite chips och dipp och sen kom Maria och Mike. Senare åkte vi upp och hämtade Jocke<3, och jag släppte av Maria, Amanda och Mike hos Fiona som hade fest. Sedan drog vi oss till Thea en sväng, det var väl inte allt för livat där men det var trevlig. Fick grattat henne också, vå åkte väl hemmåt vid 12-1 någon gång, körde hem Amanda först, sedan åkte vi hem till Jocke<3.
Igår var vi ute på torp en sväng med Amanda och käkade SubWay<3, jag fick köpt mig en ny foundasionborste och ett läppglans! Efter det fick vi åka in till stan för att hämta pappa och åka ut till torp igen för att pappa skulle köpa strykjärn! Resten av dagen var jag och Jocke<3 bara hemma och myste<3 Gillas!
Idag händer inte mycket, ska väl laga mat också, sen hoppas jag på att Jocke<3 kommer hit ikväll men vi får se hur det blir med det.
Ciiiao!

Sällskap!

Sitter här med min lilla Amanda :) Hon har sminkat mig nu och ska snart fixa mitt hår. Bästa ungen äna!
Sen ska vi ut o åka lite bil tänkte jag, snor pappas bil idag eftersom jag skall vara nykter idag. Sedan ska jag o Jocke<3 till Thea och Daniel på fest. Det blir nog ganska trevligt :)
Ciiiao!

Irriterad

Irriterad på att inget går som det ska! Trött på att du alltid bara tänker på dig själv.
Jaja för övrigt har dagen varit bra, en lugn dag i skolan med bara sömnad och jag har faktiskt fått mycket gjort! Det känns skönt. Nu har jag förhoppningsvis fixat en modell till! Nu är det bara en kvar!
Nu blir det snart mer arbete med projektarbetet, först kanske jag ska äta något så jag inte mördar någon stackare.
Imorgon blir det 20års fest för Thea, och Amanda ska hjälpa mig att våga håret innan! Hon är min lilla ängel <3
Igår hörde Adde av sig igen efter jag vet inte hur lång tid, den grabben e skumm! Vi pratade iaf en bra stund på telefon om allt och inget.
Förövrigt försöker jag övertala min pappa om att jag ska få en hund :) Lyckas inget vidare dock :(
Men nu blire mat!
Ciiiao!

-.-

Kan den här dagen bli sämre, nä jag tror inte det, eller jo om jag inte får träffa Jocke<3 idag heller!
Ååååååååååh, allt går fel :(
Först så krånglar allt med Bellas kjol till modevisningen, sen upptäcker jag att min plattång inte funkar, och sen sviker Simon mig som har lovat att han skall gå med mig på balen. Men nejdå han har skaffat flickvän och kan inte det längre då, för det kan se dumt ut. Javisst det ser väldigt dumt o gå på en bal med sin bästa tjejkompis?! Åååååååååh, är så arg just nu!
Får snart träffa mina flickor iaf, så får dom muntra upp mig!
Kanske kommer ett gladare inlägg senare.
Ciiiao!


04.50

Tur att man kan sova menar jag!

Ny dag.

Idag började jag inte skolan förrän kl 13.00. Det var rätt skönt. Har bara haft Religon och Svenska.
Nu är jag nyss hem kommen ifrån VikingStudios efter att ha varit där med Malin som skulle pierca sig. Själv blev det ingen ny piercing för mig, nej jag är nöjd med dom jag har. Där emot bytte jag ut en och satte dit en ring istället för stav.
Nu skulle jag egentligen pluggat men så klumpig som jag är glömde jag papprerna i skolan! Suck på mig själv!
Mamma kommer in lite senare med min symaskin, och lite andra grejer. Så nu blir det att jobba på projekt arbetet hur mycket som helst!
Fick ett trevligt sms idag av Thea, hon bjöd mig på sin 20års fest på fredag. Blev rätt glad :)
Nu kollar jag iallafall på Family guy och väntar på att mamma ska komma har inget o göra innan hon kommer. Tänkte städa mitt rum, damma o dammsuga men insåg att pappa har tagit dammsugaren till hans gamla lägenhet för att städa den, så det blev inget med det.
Imorgon blir det att simma tror jag, jag och Henrik har ju kommit överräns om att jag ska göra det. Ska bli skönt o röra lite på sig :)
Men nu bestämde jag mig för att plocka upp på mitt rum iaf och kanske slänga in lite kläder i tvättmaskinen.
Ciiiao! 

Dag 1 i skolan

Första dagen i skolan, bara en lektion, funkade fint!
Sedan åkte jag till Ljungskile för att gå till Henrik och sedan träffade jag mamma lite. Hon hade hittat en väska i tvättstugan med 7 cigarett paket i som hon trodde var mina, men kan inte minnas att jag har haft några cigg av det märket och väskan var inte min. Skumt! - men jag fick dom iaf :)
Har inte mycket att skriva idag dock, så återkommer när det finns mer.
Ciiiao!

Wohoo, här kan man gliiiiida!

Efter en mysig kväll igår med Mandiiis o Maria, så sov jag och Jocke<3 fram till kl 11. Så slappade vi fram till typ kl 3.
Usch så slappa vi är :)
Maria o Amanda kom hit en sväng efter dom varit på torp. Dom skulle hämta Amandas vågtång *snyft* :P
Får nog ta och införskaffa mig en sådan :) Mycket bra uppfinning får jag lov att säga!
Sedan drog Jocke<3 iväg och skulle grejja, så jag fortsatte med det jag är bäst på - vara slö!
Kollade på film fram tills jag kom på att jag ville gå på bio!
Försökte ragga upp folk, fick tillslut med mig Jocke<3 och Rejju. Trevligt sällskap får jag säga!
Jag gick till bion en timme innan filmen började för att träffa Sandra, fick pratat lite med henne och så. Sedan såg vi på Torn Legacy, den filmen va inget för mig direkt. Nu har jag varit på bio två gånger denna veckan, inte illa!
Nu ligger jag i sängen, och kan verkligen inte sova, kl är 02.24! Och börjar skolan 08.30 till morgonen.
Nu börjar jag förövrigt gå i skolan på hel tid igen. Kämpar som en dåre för att få färdigt mitt projektarbete.
Och söker fortfarande två modeller, suck!
Nu får jag väl dra på en film o försöka sova igen.
Ciiiao!

Önskan

En önskan om att man ska kunna lita på någon man verkligen älskar.
Det är svårt när man blivit sårad på samma sätt innan.
Det värsta är att såhär jobbigt kär har jag aldrig varit, aldrig känt såhär förut.
Inga ord kan förklara känslan.
Allt går från bott till topp bara man får vara med dig.
Du är som medicin, det är det jobbiga.
Jag är rädd att mista dig, rädd att förlora dig.
Att vara så lycklig när man är med dig och så rädd när du inte är här.
Ibland hatar jag att jag älskar dig, men är så lycklig med dig så jag vet inte vad.
En önskan om att det inte kommer gå åt helvete denna gången.
Aldrig innan har jag kunna motstå lusten. Denna gången känner jag den inte ens, med någon annan än dig.
Heelt sinnes alltihop!

RSS 2.0