Gott Nytt År*

Nu är det inte långt kvar till det är nytt år, folk tjatar hela tiden om att man ska göra varje år bättre, jag tycker du istället ska ta vara på det bra som är och kasta bort det dåliga. Man ska sluta jämföra allt hela tiden och bara ta vara på det som är bra istället!

Men förövrigt så önskar jag ändå alla ett Gott Nytt År!

Jag kommer att fira kvällen med Lisa, Liv och fler, det kommer bli en toppen kväll och en toppen start på det!

Sedan skall jag satsa på att inte blicka tillbaka på året som gått, utan bara blicka frammåt och se det jag har och allt som är bra istället för det dåliga! Sluta röka helt, och träna mer och äta nyttigare så jag når den kroppsformen jag verkligen vill ha! ;D Sedan om detta kommer hållas eller inte lovar jag inget om ;D



Igår blev det en sväng till Torp med Simon iaf, jag fick köpt en till skjorta<3, en body, två ljusfat och lite dekorationer till det och en tjocktröja (ROSA :D) . Simon hittade jag en grymt snygg skjorta till, så den som ser honom ikväll får spana in den :D
Sedan var de jobb som stod på listan, slutade runt halv 11, gick hem och bytt om sedan blev det en sväng i bilen med Philip, Daniel och John. Det var tråkigt så vi åkte till mig och kollade på film, Daniel åkte typ med en gång och Simon kom efter en stund. När filmen var slut åkte Philip och John och jag och Simon åkte till McDonalds och åt lite natta mat, Sedan hem och sten sova :D
När jag vaknade, gick jag upp och diskade och lite så, sedan har jag fixat naglarna och kollat på film och nu ska jag starx hoppa in i duschen, sedan upp till Paula (pappas tjej) och äta med dom och sedan kör Pappa mig till Munkedal :)





Ha nu en go kväll, och försök minnas den ;)

Ciiiao!


Killar är födda mellan benen på kvinnor, och strävar hela livet efter att få komma tillbaka dit. Kallas det hemlängtan?

Uppe med tuppen!
Har precis beställt massa nagel grejer, lycklig! Fick inget av det i julklapp trotts att jag önskat mig det, så fick beställa det som en försenad julklapp till mig själv. Så nu kommer det snart till mig ^^

Idag blir det en sväng till Torp med Simon! Hoppas jag hittar något kul! Sedan blir det jobb igen.. Efter det har jag inte en aning om vad det blir.

Igår kände jag mig riktigt duktig, var ju på Minimode först, mamma kom med mat och alvedon och nässpray till mig så jag klarade mig, sedan kom Pappa och hämtade mig, vi åkte en sväng till Deval, fick med mig en kofta, två halsdukar, ett linne och en skjorta<3 hem. Fick ju trösta mig själv lite att jag behövde jobba när jag är sjuk. Sen när jag kom hem ringde Simon, han var i Uddevalla så han kom upp den kvarten som var kvar innan jag skulle gå till Napoli. Så gick jag dit, det var en hel del att göra men det var trevligt folk och lagom med dricks :D
 
Funderar på om jag skulle ta en bild på det jag köpt den senaste veckan men vet inte om jag orkar ta fram allt xD Hahaha!

Nu har iaf förkylningen börjat släppa lite, ska ta en alvedon sedan för att dämpa febern lite, den är fortfarand kvar.

Jag ska nog sova en liten stund till tror jag.

Ciiiao!


Jobb,jobb*

Jaha då ringde Rita och väckte mig och undrade om jag kunde jobba en stund idag på Minimode.. Och eftersom jag behövwer pengar, så avr det bara att tacka ja.
Så det blir verkligen en heldag med jobb, först där kl. 10-15 sedan hem en sväng och iväg till Napoli kl. 16.30-22.30. Gött när man är bönn förkyld. Men men vad gör man inte för pengar!

Igår sydde jag på min Nyårsklänning, den är nästan helt färdig nu, har bara upplägget på den kvar sedan är den färdig :D Får se om jag blir nöjd bara eller om jag går och köper en annan xD Det kan ju hända att jag gör det..

Så juts nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska skriva, det händer ju inte så mycket idag just. Nu får jag skynda mig att fixa mig!

Ciiiao


Dags för förändring*

Nu är det dags för förändring! Nu ska bloggen verkligen hållas igång och jag ska bara bry mig om mig själv (nästan iaf)...
Är så trött på att folk som man tänker på hela tiden och ställer upp för så fort det är något, aldrig ger tillbaka det utan fortsätter att bara tänka på sig själva. Det är rätt jobbigt när man är såpass "omtänksam" människa som jag är, (dock inte mot alla men).
SKA ALLA ANDRA BARA TÄNKA PÅ SIG SJÄLVA SÅ SKA JAG DET OXÅ!

Nu är det snart dags att jobba, få slippa tänka en stund!
Idag var jag ute på Torp oh fick köpt mig lite saker såhär på mellandags rean. Fick köpt mig en ny BH med matchande trosor, en färgglad sådan :) Sedan en tjocktröja, med dragkedja och mörkgrå, en stickad tubtunika, en skinn topp, puder och en mascara, en svart t-shirt att jobba i, lösögonfransar och två skjortor (jag bara älskar skjortor!!)
Och igår gick jag en sväng på stan och köpte lite sakr då med, blev även då en ny BH, fast hel röd. Sen tre nagellack, en foundation (stavning?) smink i vart fall..

Jaja nu ska jag dra mig till jobbet, blir dock inte så länge idag för är bönnsjuk!

Ciiiao!


Godmorgon världen

Idag har jag sovit till tio, haft massa skumma drömmar o.s.v...
Idag blir det jobb som står på listan, först på minimode, sedan hos Mamma.
Och imorgon blir det Ullared med Sandra :D våran årliga tur dit :D Kommer bli toppen!

Igår städade jag även mitt rum, och herregud så här rent har det nog inte varit sedan jag flyttade in ^^, Hahaha! Men riktigt fint blev det. Sedan åkte jag till Mamma för att färga mitt hår ljusbrunt med blonda slingor, kan ju bara säga som så här att jag blev riktigt miss nöjd :( Vill inte visa mig ute såhär ! Så får försöka lösa detta på något sätt.
Det är väl sådant som händer antar jag.

Men nu ska jag fixa mig!

Ciiiao!


'- if you start miss me, remember, i didn't walk away, you let me go.

Go' natt allesammans, klockan är halv 4 och jag är inte det minsta trött.

Jobbet var super idag! Hade fullt upp i kassan hela dagen, TOPPEN! Att äntligen ha något att göra!
Sedan har jag mest slappat, vart till garaget en sväng och träffade Cissi och Daniel. Hämtade Daniels klädsel till bilen som jag har lovat att sy om. Hoppas det blir bra!

Nu får jag väl försöka sova en stund, så ska jag gå och kolla om tygaffären är öppen imorgon så att jag kan hitta något passande.

Ciiiao!

REGN!

Usch och fy vad det regnar ute, och riktigt kallt är det oxå!
Jaja, uppe med tuppen för att jobba på Minimode idag då :) Så får vi se om vi får några kunder idag då, igår var det tydligen inte en lugn stund, så hoppas på att det blir lite och göra idag med :)

Sedan när jag kommer hem blir det att mysa ner sig i min "Onepiece" och bara va en stund, sedan skall jag sy på mina klänningar! Slängde ihop tv å stycken igår får se om dom blir någe bra :P

Nä nu får jag springa över till mitt jobb, eftersom jag sitter hos Mamma nu :)

Ciiiao!


Skrivbord

Bilderna på det jävla skrivbordet funkar inte att ladda upp! Blir så trött! Orkar inte skriva något mer idag!

Ciiiao!


RSS 2.0