Isn't it obvious?

Är i full gång med projektarbetet, med Charlottas klänning. Den blir nog ganska bra tror jag, lite lite rött men får ta det.
Det blev tyvärr ingen tattuering i helgen :( Men skall boka tid här någon dag :)
Skall åka o jobba om en stund, sen får jag se om jag kan slippa jobba några dagar eftersom jag har så mycket i skolan.  
Idag är en rätt jobbig dag, för mycket tankar för mitt lilla huvud. Inte bra! Och illa måendet gör att jag inte vill äta.
Har för övrigt haft en riktigt trevlig helg som jag mestadels spenderat med Simon :) Trevlig grabb detdära :) I fredags var vi ju på Meltdown och i lördags hos Liv :) Trevligt!
Nu är det snart modevisning!
Ciiiao!


Suck.

Du är nog fan den största fittan på hela jordklotet!

Jaja, igår var jag och Simon på Meltdown, fick reda på att min tattuering inte kommer kosta så mycket ändå. Så ska dit idag igen och se om jag får någon tid. Åker nog dit själv för Simon ska hjälpa sin bror flytta o orkar inte vänta.

Och jag vill bara säga att jag avskyr dig!

Baby, I try.

Jaha, jag tror jag var trött. Jag vaknade halv 12 idag. Hoppade direkt in i duschen o nu blir det fix. Börjar ju jobba snart, tar bussen 13,35 mot Ljungskile.
Imorgon blir det Meltdown :D:D:D Och hoppas verkligen på att få gjort min tattuering då :D
Jag längtar! Får mycket trevligt sällskap också :)

Sen undrar jag om jag någonsin kommer kunna släppa taget om dig!

Ciiiao!

Kaaaaaaboooom.

Där föll en bomb över miiiiiiig.


Nej nu ska vi inte va sådana, jag är glad och positiv idag. Det har jag iallafall intalat folk.
Hahahaha rätt patetiskt ändå. Jaja fick jobbat två timmar idag, sen åkte jag en sväng till torp och fick trevligt sällskap (Y)
Imorgon blir det oxå massa jobb, då börjar jag redan kl 2. Sen på lördag hoppas vi på att det blir tattueringsmässa i Trollhättan! Ska försöka tjata te mig pengar så jag kan göra min sjukt efterlängtade tattuering!!!
Ciiiao!


Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar

Ja, rubriken säger väl allt om dagens tankar.
Har sovit ca 2 timmar nu iallafall, alltid något. Nu blir det att knapra i sig lite medicin, gå ut och kolla om den jävla bilen kanske kan starta dag.
Och nu kommer jag nog att vara rätt osocial, orkar ärligt inte prata med folk nu. Orkar inte med frågor.
Ciiiao!

Efter regn kommer solsken, säger dom iaf...

Jahaaa, efter alla tårar är jag helt tom.
Vad gör man nu då? Bra fråga.
Känner iallafall att jag vill tacka två personer som ställt upp under kvällen och de vet vilka de är.
Nu får vi se om det kommit upp något nytt avsnitt ur min nya favorit serie - Gynekologen i Askim ^^, Sjukt bra faktiskt.  Så jag kryper ihop i Amandas OnePiece <3
Ciiiao!

Och med det menar du?

God morgon, eller ja jag har allt varit uppe en bra stund.
Idag har jag kollat på film till och börja med, har varit fruktansvärt trött, det kan nog absolut inte bero på att jag pratade i telefon ganska länge, inte alls :P
Igår var en ganska trevlig dag, tog det lugnt hela för middagen och vid 6 kom Amanda in till stan, så gick vi och åt på Napoli. Det var riktigt mysigt, har inte träffat henne på väldigt länge. Vi satt där fram tills halv 8 tror jag, sedan gick vi hem till mig oc jag fixade hennes naglar.
Köpte mig ett sånt kit igår så man kan fixa naglarna hemma, det funkade ganska bra. Var lätt och tog inte så lång tid. Detta är ett tips till er som vill ha långa naglar utan att betala en förmögenhet. Dock är det inget om man vill ha fransk manikyr, här måste du ha färgat lack på annars ser det inte bra ut.
Idag, ja vad händer idag. Jag ska försöka fixa mig något att äta här nu snart, sen måla lite mönster och sedan åka till jobbet. Sen hem och göra mer mönster.
Dagens irritation har jag på folk som aldrig kan förklara ordentligt.
Ciiiao!


Godmorgon, - eller var det redan kväll?

Jaha, 25 års fest för David igår. Jadå det var jätte kul fram tills vissa idioter kom.
Ehh ja och mycket mer var det väl inte o säga om den dagen.
Idag har jag sovit bort hela dagen. Har ju ändå lov imorgon så de spelar ingen roll.
Imorgon blir det projektrbete och jobb.
Känner att det blivit lite dåligt med bloggande det senaste, men har inget intressant att skriva ändå. 
Hade bra
Ciiiao!

Idioter!

Fyyyyyyyyyyyyyyyyy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan säger jag bara!
Vissa lär sig aldrig och du är fanemig en av dom!!!!! JAG HATAR DIG!
Gå och dränk dig någon stans!!!!!

Tjeeeeeena!

Idag fyller Amanda år så Grattis min gullunge <3
För övrigt har jag varit hemma från skolan idag, mådde verkligen skit när jag vakande. Så jag stängde av klockan och somnade om. När jag vaknade senare så mådde jag inte ett dugg bättre men fick släpat mig upp ur sängen och lagt mig i soffan, sen kom jag på att jag ville sätta i hårförlägning, men Amanda har inte haft tid så jag valde att göra det på annat sätt. Jag ringde till Get Beauty, och bokade mig en tid där. Så där har jag varit idag och sytt in löshår istället. Berättar mer om det någon dag, orkar inte nu.
Jag har lust att bara ta några sömntabletter och gå och lägga mig igen. Är så trött på folk så det är sinnessjukt!
Men behöver åka upp till Lane och hämta min telefon så jag kan vara i skolan imorgon.
Ciiiao!

I do, do I?

Har nyss kollat klart på kvinnors liv, rätt trevligt dagens avsnitt. Det handlade om bröllop!
Då började jag funder på mitt egna dröm bröllop. Framföfallt på min klänning. Den ska vara stooooor, så jag ser ut som en bakelse! Jag vill ha det jag kallar ett typiskt "Amerikanskt bröllop". Stor vacker klänning, killarna ska ha smoking och det skall vara flera brudtärnor och blommor överallt! Underbart.
Sen började jag och fundera på det här med kärlek, eftersom jag har slått in i mitt huvud att jag skall försöka se allt positivt nu. Vi kan ju ta exemplet om att jag är väldigt svartsjuk av mig. Nu har jag bestämt mig att, jaja om han nu vill träffa någon annan så är inte jag den rätta för honom och då är det inte mig han älskar helt enkelt. Sen så försöker jag tänka liknande i allt som händer.
Det finns en lösning på allt och lösningen kanske inte alltid blir som man tänkt sig, men då kan man lära sig något nytt utav det.
Kärlek, vänskap. Det går hand i hand med varandra. Den du är tillsammans med skall vara som din bästa vän. Någon gång bara sitta ner och lyssna, lyssna på allt man vill få ut. Även om man inte har något bra svar. Sen ska motparten kunna göra samma sak. Man ska kunna vara med varandra och utan varandra. Se mellan fingrarna på varandra brister. Hjälpa varandra med sin brister.
Men nu skall jag strax krypa ner i sängen.
Och för övrigt håller jag tummar och tår inför morgon dagen, och hoppas det kommer gå jätt bra för en person, kan tyvärr inte dela med mig om vad men, hoppas hoppas hoppas!



Fuck....

Jaha, sitter hos mamma på jobbet, åkte hit ändå orkade inte vara själv idag!
Fick reda på idag att tre av min modeller har nationellt prov samma dag som modevisningen, så vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
Jaja, allt löser sig väl.
Nu ska jag nog gå ut och hjälpa Sara med att snitta blommor! Så får jag ihop nån timme extra ändå.
Ciiiao!


Trött

Trött som satan idag, är trött på mitt projektarbete som känns som det aldrig blir klart nu!
Sedan skall jag iväg och jobba en stund, även jobb fredag och lördag!
Efter jobbet ska jag faktiskt sätta mig ner och plugga, har tre prov efter lovet så nu är det dags att starta! Och efter fredag är det looooooov, SKÖNT! Då skall jag bara vara allmänt jätte slapp och göra absolut ingenting förutom plugga och jobba med projektarbetet.
Jag måste hitta en bild till "info-texten" om projektarbetet och har verkligen inte en aning om vad jag skall ha :O Och har inget löshår i förtillfället just nu så vill inte ta någon ny bild heller! Trivs verkligen inte utan mitt löshår :(
Och alla som kallar mig fejk bara för att jag har det, förstår jag mig inte på! Jag har det för jag älskar att ha långt hår! För mig är det ungefär som att gå utan kläder och inte ha det i.
Fick precis reda på att det inte blir något jobb idag, så då blir det bara plugg istället!
Ciiiao!

Hemma

Hemma igen efter jobbet, Fick ihop 4 timmar iaf (Y) Alltid något! Och mer blir det på onsdag!
Nu vette fan vad jag ska göra. Läsa lite läxor hade kanske varit bra!? Men jag orkar inte ^^
Tv:n är mycket trevligare :D
Ciiiao!



Eftersom det ändå är alla hjärtans dag kan jag ju försöka vara gullig!

Jobb,jobb!

Nu drar jag mig snart till Ljungskile för att jobba lite, eller ja det blir väl en hel del idag eftersom det är jävla alla hjärtans dag idag. Och med det uttrycket kanske man förstår att jag inte är speciellt förtjust i alla hjärtans dag, och detta beror på tidigare händelser som har sårat mig väldigt djupt.
Men iaf, vi hoppas på att dagen blir bra ändå (Y)
Nu får jag börja tänka på att gå till bussen!
Ciiiao!

Jaao

Tror det gick hårt igår, ganska illamående när jag vaknade! USCH USCH!!!!!!!!!
Skulle ju vart till Diana igår egentligen, men hon skulle inte ha fest sen ändå. Så jag oc Amanda hamnade hos Jocke<3 på fest! Det blev kanske dock inte så bra, men vi får se hur det går.
Ciiiao!

!!

Sitter o kollar på two and a 1/2 men just nu, om en stund kommer Jocke<3, vi skall till mamma och äta räkor :D
Imorgon bär det av till tygskroten, måste verkligen hitta tyg till de sista plaggen nu :O Bråttom!!!!!!!!!!!!
Känner mig jätte stressad inför modevisningen.
Fick åka hem idag från skolan, mådde skit, fick feber o spydde. Men fick iaf gjort lite. Och fick hem studentmössan :D Eller ja den ligger hemma hos Jocke<3 men den är inte skolan iad ;D
Blev väldigt gald när Jocke<3 följer med idag :) Iaf efter bråket igår! Inte kul :( Jag måste sluta gnälla. Suck, kan jag inte bara bli normal?!
Men nu ska jag kolla vidare!
Ciiiao!


Trött

Nyss blivit väckt av Jocke<3. Råkade visst sova hela natten på soffan. Om en stund blir det skolan. Suck. Orkar inte. Vill inte. Vill bara dra täcket över huvudet o aldrig mer gå upp och bara glömma allt och alla.
Ciiiao!

Beställd :D

Balklänning beställd :D Jag är jätte jätte nöjd! Nu gäller det bara och hitta ett par skor också :P
Sen åker jag nog till Jocke<3 och sover där. Pappa kommer inte hem förräns sent så vill inte vara själv.
Kanske kommer en tjuvbild på klänningen någon dag :)
Ciiiao!

Kläder

Hittat två klänningar som jag kan tänka mig som studentklänning


Sen har jag hittat ett linne och en tröja som jag vill ha jätte mycket från kandeeshop.se !

Yeee

Syr på bellas skjorta, snart färdig. Amandas klänning passade skall bara ta in den lite där nere, hon ville ha den lite tajtare.
Sedan skall jag nog testa balklänning :D Ska bli jätte kul :) Andreas var så söt igår när jag pratade med honom, han frågade om han skulle fixa sån armbandsblomma som killarna ger tjejer i amerikanska filmer :P Gulligt (a) men det behöver han inte eftersom mamma fixar allt sånt :P Haha, tyckte det var gulligt iaf att han tänkte på det :P Haha ändå rätt spännande och träffa honom igen, menar har ju inte träffat han sen i höstas :P Men han tyckte det skulle bli kul att följa med eftersom dom inte hade någon bal på hans skola :)
Jag vill ha nya kläder, i massor, alla har blivit förstora o alla e sletna :(
Nu får jag väl fortsätta med det jag höll på med.
Ciiiao!

Jahaa

Fick precis veta att jag antagligen blir själv hemma i 3 veckor snart. Pappa åker till Mexico/Usa. Kul, NEJ! Fyyy fan jag som hatar att vara själv :(

Upp och ner!

Hemma nu, gick hem tidigare från skolan. Har varit och fikat en sväng med Liv, vi pratade om allt o inget. Mycket trevligt! Snart tror jag Amanda kommer hit också. Hon skall testa klänningen. Hoppas den passar!
Sen skall jag fortsätta med att sy ihop Bellas skjorta, jag skiter i att hon ska pröva den orkar inte vänta!
Idag kom studentmössorna, har inte sett min än dock eftersom jag gick hem innan vi fick plockat fram dom. Så får den imorgon, blev lite besviken att inte kläderna kom dock :( Har längtat jätte mycket efter dem!
Idag är hela min värld upp och ner. Är trött på allt och vill bara flytta här i från, inget går som jag vill.
Får se vart man hamnar i sommar!
Nu funderar jag på att städa lite här hemma, så jag gör pappa lite glad. Tänkte försöka fjäska så jag kanske kan få lite nya kläder. Det behövs!
Ciiiao!

Det nya jag vill ha :)


!!

Sitter hos Mamma och väntar på att klockan skall bli 1, då jag skall till Henrik. Sedan blir det att äta lunch med Mamma, sedan åka hem och plugga massor! Nu får jag strax lyfta på röven och gå :)
Ciiiao!


Mornmorn!

Åter igen måste jag bara säga att jag hatar folk som blir dryga bara för att dom skaffar pojk-/flickvän !!!!!!!! USCH!
Nu är jag iaf uppe ur sängen, skall snart hoppa in i duschen innan Mamma kommer och hämtar mig, möte på skolan sedan. Sedan kl 1 skall jag till Henrik, råkade visst glömma att jag skulle dit igår så fick komma idag ist.
Igår kväll pratade jag i telefon i 2 och en halv timme! Det var längesen man pratade i telefon så länge! Sedan somnade jag ganska fort, hade ganska skumma drömmar.
Nä nu får jag hoppa in i duschen annars blir jag försenad!
Ciiiao!

Go´dag!

Skola idag, det har varit soft! Först Svenska sen projektarbete, satt kvar till klockan tre ungefär. Fick klippt ut delarna till Amandas klänning, sytt insnitt, overlockat och tråklat ihop den, så nu är den färdig för provning. Skönt! Sen får jag nog vänta på dragkedjan som skall sitta framtill ett tag, lite jobbigt dock. Vill bli klar nu! På torsdag kommer Charlotta så jag kan ta mått på henne :) Skall få tag på Madde någon dag, så jag även kan ta mått på henne, allt har gått fortare än vad jag trodde :)
Nu har jag ätit sushi med min Pappa, gott vare!
Festen i lördags var trevlig, och igår spenderades dagen hos min moster, fick träffa mina väldigt mycket saknade! Sedan åkte jag hem, så kom Jocke<3 efter en stund och sov här! Underbart!
Nu kollar jag på TopModel, har kollat jobb hela eftermiddagen oxå. Har hittat flera stycken jag skall söka! Hoppas jag får något :)
Men nu får jag kolla vidare häääär ;D
Ciiiao!

"/

Vaken igen, somnade väl vid halv 6 någon gång i morse. Så är ganska trött. Men det känns som min mage ska vända sig ut och in, mår så sjukt jävla dåligt! USCH!!!!!!
Får väl hitta något o kolla på, ta det lite lugnt så kanske jag somnar igen.
Ciiiao!

Paaarty!

Sitter hemma hos Jocke<3, väntar på att Tomingas, Simon och Liv. Skall köra dem till Davve och Lisa sen för de har inflyttningsfest idag.
Ciiiao!

Slapp!

Idag har det varit sömnad hela dagen i skolan. Jag har gjort mönstret till Amandas klänning, det är helt färdigt! Hade till och med tid att sova en stund på bänken i skolan. Super skönt att det gick snabbt! Resten kommer också gå snabbt tror jag!
Nu är jag hemma igen, får se vad som händer idag.
Ciiiao!

Go'kväll

Nyss hem kommen ifrån bion. Har varit och sett - Svinlängarna, med Jocke<3. Den var inte alls lika bra som jag trodde men den funkade.
Idag har vi haft sömnad hela dagen i skolan, sedan gick jag hem och kollade lite tv, sen till bion.
Imorgon blir det också bara sömnad, sen kanske bio igen med Jocke<3, Camilla och Robin. Har inte en aning om vilka det är men dom är säkert trevliga!
Nu är Bellas skjorta färdig för prövning och imorgon börjar jag med Amandas klänning. Känns skönt! Tror den kommer att gå ganska fort att göra!
Men nu skall jag betala en räkning sen kolla lite tv sedan sova, jag är riktigt trött!
Ciiiao!


Jocke är kååååt hääär!

Skola vart det idag, först sömnad sen samhäll och sedan religon. Se på fan så tråkigt det var :)
Gick hem i sällskap av Malin sen kom Jocke<3 och hämtade mig. Nu sitter jag hemma hos honom o han äter... MATVRAK!
Ciiiao!

Toppen eftermiddag :D

Amanda ringde mig vid kl 2 så kom hon hit och köpte glass till mig, så har fått i mig lite glass idag :) Sen kollade vi på - I rymden finns inga känslor. GRYM film :D
Sedan kom Jocke<3 och var här och myste med mig en stund. Sen var Pappa och hämtade mina nya skor som hade kommit idag! Så den här dagen överträffade sig själv! Riktigt glad!
Imorgon skall jag till skolan, då blir det att köpa balbiljetter :D 
Sedan bara ta det lugnt!
Ciiiao!


Hon är som en lillasyster <3

RSS 2.0